Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek
Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek

LONDON VARÁZSTANONCOKNAK ***

Nagy-Britannia, London, London
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás varázstanoncoknak

London minden korosztály számára rengeteg felfedezni valót tartogat. Múzeumok, kiállítások, családbarát programok sokasága várja az ide érkezőket. A nagyobb gyerekek számára a londoni Harry Potter-kötődésű helyszínek töretlen népszerűségnek örvendnek, de rengeteg más kiállítás és előadás is várja a nagyobbakat és kiskamaszokat London nyüzsgő nagyvárosában. Fedezze fel London legvarázslatosabb helyszíneit és népszerű látványosságait!

1. nap: Budapest - London

Elutazás Budapestről Londonba repülőgéppel. Panoráma városnézés Londonban, a legismertebb látnivalók felkeresése egy fotószünettel: a Buckingham Palota, a Westminster apátság, a Westminster palota, az angol parlament épülete, a Big Ben harangnak helyet adó Óratorony, a London Eye, a Trafalgar Square, a Nemzeti Képtár, a Szent Pál-székesegyház, a Tower, a Tower Bridge. A város számos inspirációt és forgatási helyszínt biztosított a Harry Potter regénysorozathoz és az abból készült filmekhez, melyek egy részét a városnézés érint kívülről. Transzfer a szállodába. Szállás Londonban.

2. nap: London

Reggeli után transzfer a Warner Bros. stúdiójába, ahol a Harry Potter filmek forgatási körülményei, egyes díszletei, jelmezei, teremtményei tekinthetők meg, köztük a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola nagyterme, a Tiltott rengeteg, a Roxfort expressz, az Abszol út, Umbridge professzorasszony irodája, Aragog, Csikócsőr és még további varázslatos kulisszatitkokra is fény derül. Az élmények felfedezése egyénileg, vásárlási lehetőség a relikviákat áruló üzletben. Transzfer a szállodába, szabadprogram a nap hátralevő részében.

3. nap: London (Oxford)

Reggeli, majd egész napos szabadprogram. Fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás Oxfordba, amely mintául szolgált a híres varázslóiskola, Roxfort megalkotásában. Séta a kora középkor óta számottevő és elismert oktatási intézmények, bentlakásos college-ok városában. Az angol gótika lépten nyomon tetten érhető Oxfordban: a csúcsos toronysüvegek, tűhegyű kőtornyok, jellegzetes groteszk vízköpőknek (gargoyle-oknak) se szeri se száma. A séta érinti a Christ Church College, a Radcliffe Camera, a Merton College, a Szűz Mária-plébániatemplom, a Trinity College, a Balliol College impozáns épületeit. Belépés a Bodleian Library-ban található a Divinity Schoolba - a Teológiai Fakultásba, melynek gótikus legyezőboltozatával díszített mennyezete a Roxfort gyengélkedőjének jeleneteit is biztosította, itt vették fel a Duke of Humfrey könyvtári részlegben Harry láthatatlanná tevő köpenyben való esti lopakodását is. Visszatérés a szállodába.

4. nap: London - Budapest

A menetrendnek megfelelően transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre repülővel.

Minimum létszám: 20 fő

Szállás:

3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos londoni szálloda kétágyas szobáiban



Ellátás


reggeli


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - London - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db kézipoggyásszal, valamint a program szerint légkondicionált autóbusszal

  • 3 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos londoni szálloda kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • a leírás szerinti programok belépőkkel

  • 48 órás londoni bérlet, mellyel korlátlanul használhatók a tömegközlekedési eszközök

  • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • borravalók

  • fakultatív program (minimum létszám: 15 fő)
    ? Oxford

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-30 - 2024-11-02 3 éj Kétágyas szoba Reggeli 389.000 Ft Ft/fő, Kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok