Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek
Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek

ADVENTI szomszédolás a BLEDI és a WÖRTHI-tónál

Szlovénia, Szlovén hegyvidék, Bled
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Adventi hosszú hétvége a Júlia Alpok legszebb tavai mellett: a Bledi és Wörthi-tónál, pompás adventi díszben tündöklő osztrák és szlovén városok, mint: Graz, Velden, Villach, Ljubljana, melyek valóban varázslatos látványt nyújtanak! Mindig is gyönyörű ez a két tó, ám télen a hó, és az ünnepi díszfények még varázslatosabbá teszik a tájat. Jöjjön velünk és nézzük meg együtt! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Kranjska Gora közelében, az Alpok szívében található - Hotel Spik 3*: 2 ágyas (pótágyazható 1 vagy 2 pótágy (emeletes ágy), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, széf. Egyágyas szoba: 1 ágy, felszerelése azonos. A szálloda fedett medencéje (250nm) díjmentesen használható. A szauna komplexum és más SPA szolgáltatások térítés ellenében vehetőek igénybe.

Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében (svédasztalos) vacsora. (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok), Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpontok 2024:
december 13-15.

PROGRAM: 
1. nap: Graz, Velden am Wörther see
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban megállunk Graz városban. Az évszázados műemlékeket és merész kortárs építészetet ötvöző Graz számos rangos díjjal büszkélkedhet. Idegenvezetőnkkel megtekintjük az óváros nevezetességeit majd szabad program keretében, mindenki megkeresheti a számára legvonzóbb vásár színhelyét. Tovább utazunk Karithia legszebb tavához, és az adventi időszakban bűbájos ruhába bújt, élénk adventi vásárral rendelkező Veldenbe, a Wörthi-tó partján. Vacsora időre érkezünk a szállodába, szállás elfoglalása és vacsora. 

2. nap: Jasna-tó, Villach, Kranjska Gora - Alpesi Mesebeli falu
Ízletes reggeli után egy fantasztikus fakultatív kirándulásra hívjuk igazi alpesi helyekre, itt az olasz- osztrák - szlovén határ találkozásánál. Alpok kopár, vagy éppen havas csúcsai fenséges látványt nyújtanak. Körbejárjuk a kis Jasna-tavat, mely a mesés színeiről és tükrözédéséről híres. Rövid buszozással Villachba, egy csodás kis osztrák városba érünk. Városnézés követően ismerkedés az adventi vásárral. E csodás napot a Kranjska Gora kis településén fejezünk be, mely az advent időszakában igazi karácsonyi mesevárossá változik. A kis házak csodás kivilágítást kapnak, forralt bor és fahéj illata keveredik a levegőben! Legyünk mi is újból gyerekek ezen a varázslatos adventi helyen! Részvételi díj: 15 Eur/fő 

3. nap: Bledi tó, Kranj, Ljubljana
Ízletes reggeli után Bledi-tóval ismerkedünk. Itt mindenki kedve szerint megismerkedhet a tó szépségével és megkóstolhatja a messzi földön híres bledi krémest, megnézheti a bledi adventi vásárt vagy a bledi várat (belépős), vagy áthajózhat a tó közepén található kis szigetére (belépős). Rövid buszozással Kranj kis városát érjük el, mely a szlovén Alpok fővárosa. Rövid séta közben ismerkedünk meg ezzel a kicsi, középkori várossal, ahol Szlovénia legnagyobb költője is születet, France Preseren. Hamarosan Szlovénia fővárosába, Ljubljana-ba érkezünk, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók, és az adventi vásár bűvöletében, a Ljubljanica folyó partján. Varázslatos élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre késő esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

ADVENTI szomszédolás a BLEDI és a WÖRTHI-tónál 3 nap / 2 éj 2024. 
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!
Reggelivel/ fő 12.13 - 12.15. 
Felnőtt 79 900 Ft (205 Eur)
Egyágyas felár 33 900 Ft (20 Eur)

Figyelem: Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással, 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában, az irodánk által megjelölt szálláson és szobatípuson belül. 

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 15 EUR/fő.

2 vacsora felár (svédasztalos) ajánlott: 13 900 Ft/fő (35 Eur /fő).

3. ágyon kedvezmény 99 évig: - 5.000 Ft/fő  (-13 Eur/fő)

Fakultatív programok (min. 25 fő esetén):
Jasna-tó, Villach, Kranjska Gora: 15 Eur / fő.

Belépők a helyszínen (nem kötelező igényszerint): kb. 50 EUR/felnőtt. (a Bledi tavon: pletna a Bledi-tavon, kis sziget, vár) 

Minimum létszám: 35 fő.

A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt. 
A részvételi díj nem tartalmazza: felárakat, baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programokat és a belépőket.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-13 - 2024-12-15 2 éj, min. éjszakák száma: 2 2 ágyas (pótágyazható) Reggeli 79.900 Ft Ft/fő reggelivel
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok