Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek
Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek

Garda-tó gyöngyszemei busszal

Olaszország, Garda-tó, Garda-tó 
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

 

Időpont: 2024. május 09-12.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 4.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5:00 órakor

Elhelyezés:   4*-os szállodában

Ellátás: reggeli


Program


Garda-tó Olaszország legnagyobb tava, mely méretét tekintve egy kicsivel nagyobb, mint a Balaton fele. Elhelyezkedésének és kellemes klímájának köszönhetően az egyik legnépszerűbb úti cél Észak-olaszországban. A tavat tápláló legfontosabb folyó a Sarca, mely a tó északi csücskében, Nago-Torbole városnál torkollik a tóba. A Garda-tó partjainál kisvárosok sorakoznak, melyek rengeteg látnivalót és programot kínálnak az ide látogató turistáknak.

1. nap: Indulás Budapestről, folyamatos utazás Szlovénián keresztül Veronáig, ismerkedés a várossal. A szállás elfoglalás a Garda-tó környékén (3 éj).

2. nap: Reggeli után látogatás a tóba félszigetszerűen benyúló hangulatos Sirmionéba, ahol a középkori Scaligeri-vár fogadja a látogatót. A kisváros szűk, kanyargós utcácskák hangulatával ragadja magával az ideérkezőt. Fakultatív program keretében lehetőségünk lesz hajókázni a Garda tavon, melynek ára 18,- €/fő, foglaláskor kérjük, jelezzék.) Következő állomásunk Bardolino. Ez a kisváros az egyik legérdekesebb és legkedveltebb célpont a Garda-tó mellett. A települést kedves óvárosa miatt keresik fel leginkább, ahol legfőbb látnivaló a San Severo románkori templom. Itt a Szent János apokalipszisát ábrázoló freskók érdemelnek figyelmet. Bardolino híres a helyben előállított boráról is, amelyek a történelmi pincékben meg is kóstolhatók. Ezután Malcesine vá­ro­sá­ba uta­zunk, mely a vi­dék egyik leg­szebb középkori te­le­pü­lé­se. Két fel­vo­nó­val egymás után per­cek alatt 1752 m ma­gas­ra ju­tunk, ahonnan csodás kilátásban gyönyörködhetünk.

3. nap: Ezen a napon a tó környéki hangulatos kis településekkel ismerkedünk: Arco, ahol Albert főherceg is berendezkedett télire, Canale di Ten no középkori kis település, az „Itália legszebb helyei” listán is szerepel, utána egy rö­vid lá­to­ga­tást te­szünk a rend­kí­vül lát­vá­nyos Varone-vízesésnél. Innen Valeggio sul Mincioba utazunk, ahol a Sigurta kert szépségeiben gyönyörködhetünk. Az itt tett látogatás nem csak a kikapcsolódást jelenti, hanem annál sokkal többet. Tavasztól őszig megcsodálhatjuk a bámulatos virágágyásokat. Tulipán, nőszirom, dália, őszirózsa, rózsák és más virágok, továbbá szép tavak lótuszvirágokkal és tavirózsákkal és gondosan karbantartott élő labirintusok várják a vendégeket.

 4. nap: Reggeli után indulás Budapestre, utazásunk során rövid városnézést tartunk Padova városában. Érkezés várhatóan 22-23 óra között. Belépők: kb. 65 Euro.

Részvételi díj: 165.490,- Ft/fő 
 Akciós ár: 130.490,- Ft/fő

Egyágyas felár: 38.200,-Ft/fő/3 éjszaka

Vacsora felár: 34.800,-Ft/fő/3 vacsora

Biztosítás: 5760,-Ft/fő

Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-05-09 - 2024-05-12 3 éj 2 ágyas szoba Reggeli 130.490 Ft Ft/fő
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok