Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek
Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek

Ligúr-tengerparti nyaralás a francia riviéra gyöngyszemeivel 7 nap 6 éj

Olaszország, Ligur - tenger, Diano Marina
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás+Nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Leírás

A Ligúr-tengerparti szakaszt a francia Riviéra, és a toszkán part határolja. Ha pihentető kikapcsolódásra vágyik, akkor ne is keressen tovább; a mediterrán táj és a tenger szépsége, valamint a minden igényt kielégítő szolgáltatások sokasága garantálja Önnek a gondtalan pihenést. A Virágok Riviérája a szépségen kívül azért is népszerű, hiszen a strandok kevésbé zsúfoltak. Akkor is megfelelő a Ligúr-tengerpart, ha mozgalmasabb időtöltésre vágyik. Programjaink elvezetik Önöket a népszerű Cote d'Azur csillogó világába, a luxus és az elegancia földjére, megismerhetik a déli-Alpok és a Földközi-tenger közé zárt kontrasztos vidék báját és elkalauzoljuk Önöket a Ligúr-tengerpart csodás kisvárosaiba. 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Diano Marina településen. Hotel 3*, a tengerparttól és a strandtól kb. 50 m-re található. Szobák: 2-3 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, ingyenes Wi-Fi, légkondícionáló, néhány szoba erkélyes. Szolgáltatások: Recepció, hall, étterem, bár, terasz, kert, lift, úszómedence (szezonális nyitvatartás a szálloda hatásköre).

Ellátás: reggeli, felár ellenében 3 fogásos menüvacsora (5 alkalom- az érkezés napján nincs vacsora)  

Fel- és leszállási lehetőség:  
Ingyenes: Budapest (BOK Csarnok és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa 

Időpontok:  
7nap/6éj
09.15-09.21.  1 úrnak társat keresünk


Hasonló program rövidebb változatban:IDE kattinva érhető el 6 nap/ 5 éj 
                        06.17-06.22.
                        08.20-08.25.

1.nap: Budapest - Ligúr-tengerpart
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel Olaszországba. Érkezés a Ligúr-tengerpartra, Diano Marina-ba, szálláshely elfoglalása az esti órákban. A  késői érkezés miatt ezen a napon nincsen vacsora.

2.nap: Szabadprogram, strandolás a tengerparton
Ma az egész nap a pihenés jegyében telik: jó idő esetén napozhatnak, strandolhatnak a tengerparton, felfedezhetik a kisvárost.

3. nap: Genova - Rapallo - Portofino hajókázás 
Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás a Ligúr-tengerpart legelragadóbb szakaszára (Ár hajójeggyel: 50 EUR/fő). Utunk első állomása Genova, Ligúria tartomány fővárosa lesz, mely egyben Olaszország legnagyobb kikötője is. Rövid sétát teszünk az óvárosban, a festői szűk utcácskákon, a Világörökség részét képező XVI. századi paloták bűvöletében. Továbbutazunk a festői Rapallo kisvárosába, ahol rövid szabadidő áll a rendelkezésünkre. Majd hajóra szállunk és felfedezzük az egyedülálló hangulatú és talán egyik legszebb Földközi-tengeri települést, Portofino-t. Színes halászházak, várak, csodás tengerpart vár minket a városkában, mely egyben az európai elit egyik híres találkozóhelye is.

4. nap: A Cote d'Azur gyöngyszemei: Cannes - Nizza-/ fürdőzéssel 
Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív program keretén belül megtekinthetik a Cote d'Azur hangulatos városait (Ár: 45 EUR/fő). Elsőként Cannes-ba, a filmfesztivál otthonába utazunk, ahol sétálunk a pálmafákkal övezett sétányokon és természetesen nem hagyjuk ki a Fesztivál palotát sem, ahogyan a Chemin des Étoiles sugárút sem marad ki a programunkból, ahol a híres filmsztárok hagyják ott kézjegyüket a Hollywood Boulevard ötletéhez hasonlóan. Rövid szabadidő Cannes-ban, majd utunkat Nizza, a térség fővárosa felé vesszük, ahol látogatásunk alatt ízelítőt kaphatnak a francia Riviéra tengerparti hangulatából, az óvárosban megkóstolhatjuk a térség legfinomabb fagylaltját is, ahol ízek kavalkádjából válogathatunk. Híres napsütéses időjárása és kedvező klímája bearanyozza az Óvárost és a népszerű virágpiacot. Cours Saleya piac az ország legszebb piaca Nizza óvárosának szívében. Szabadprogram: az Anges Öböl mentén húzódó sétány (Promenade des Anglais) egyik múzeumát érdemes felkeresni  - (egyéni program,  vagy jó idő esetén felfrissülést, rövid strandolási lehetőséget is kínálunk a világ egyik leghíresebb partszakaszán. Élményekkel telve elbúcsúzunk a francia riviéra gyöngyszemeitől. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban. 

5. nap: Monaco/Montecarlo - Dolceaqua 
A világ második legkisebb országába, Monaco-ba indulunk. (Ár: 45 EUR/fő). Kisvonatra szállunk (vonatjegy: 9 EUR/fő) és körbeutazunk a fényűzés és csillogás otthonában, érintve Montecarlo-t, a Kaszinót, a Hercegi Palotát és a Katedrálist is, valamint a csodás, imádott hercegnő, Grace Kelly nyugvóhelyét (rendezvények miatt időszakos nyitvatartás előfordulhat). Következő állomásunk Dolceaqua semmihez sem hasonlítható, középkori hangulatú kis városkája lesz. Szűk sikátorok, apró üzletek és mesebeli, elvarázsolt hangulat vár minket ezen a helyen. Visszatérünk szállodánkba.

6. nap: Strandolás a tengerparton - Cervo- Oneglia
Ma az egész nap a pihenés jegyében telhet - napozhatnak, strandolhatnak a tengerparton, és ha kedvük tartja, félnapos fakultatív kirándulást tehetnek a környéken. (Ár: 10 Eur/fő). Utunkat Cervo sziklaszÍrtre épült középkori kisvárosában kezdjük, melynek kastélya tekint le a kéklő tengerre. Séta a macskaköves utcákon, a tengere nyíló kilátást keretező hangulatos, boltíves átjárókban. Festett házai, mesebeli látványt nyújtanak, mindemellett a gyönyörű barokk San Giovanni templom gyönyörű freskókat rejt. Folytatjuk utunkat, és betekintést nyerhetünk az olívakészítés rejtelmeibe, az Oneglia faluban található olívaolaj-múzeumban. Az Imperia melletti völgyek a régió legfontosabb olajbogyó-termesztési területe. A liguriai olívaolaj az egyik legfinomabb és legkeresettebb olaj a világon. Idő függvényében megtekintjük a csodás, mediterrán növényzettel tarkított Villa Glock épületét és kertjét. Visszaérkezés a szállásunkra, jó idő esetén még lehetőség lesz pihenésre, fürdőzésre. 

 7. nap: Ligúr-tengerpart - Budapest
 Reggeli után hazautazás. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid megállókkal. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Ligúr-tengerparti nyaralás a francia riviéra gyöngyszemeivel 2024
7 nap/6 éj 

ELŐFOGLALÁSI ÁR- VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES

Időpontok reggelivel
09.15-09.21. 199 900 Ft (513 EUR)

Egyágyas felár (társítás nélkül): 54 900 Ft/fő(141 €)
Vacsora felár - 3 fogásos: 37 900 Ft/fő/5 alkalom (97 €). A reggelis kapacitás elfogyott, az út csak félpanzióval foglalható.
Audio-guide: 3 850 Ft/fő/tartózkodás (10 €)
Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 25 EUR/fő/tartózkodás

Fakultatív programok (min. 25 fő):
- Genova-Rapallo- Portofino: 50 EUR/fő hajójeggyel
- Cote d'Azur gyöngyszemei: 45 EUR/fő
- Monaco/Montecarlo -Dolceaqua: 35 EUR/fő
- Cervo - Oneglia 10 EUR/fő

Belépők és közlekedési költségek:
- Monte Carlo/Hercegi Palota: kb. 10 EUR/fő
- Monaco kisvonat: kb. 9  EUR/fő
- Olívamúzeum 3,00 EUR

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-09-15 - 2024-09-21 6 éj, min. éjszakák száma: 6 Társítható Félpanzió 237.800 Ft Ft/fő félpanzióval (5vacsora), előfoglalási ár visszavonásig érvényes
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok