Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek
Törökország - Kaputas BeachAntalya Tengerpart
Részletek

Dél-Thaiföld körutazás pihenéssel Samui szigetén - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön, Körutazás Thaiföldön
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Városnéző programok, Üdülés - nyaralás
Leírás

Tudjuk, hogy nehéz választani a szebbnél szebb thaiföldi tengerpartok között, így egy csokorba szedtük Önöknek a kedvenceinket! Krabi és a környező szigetek, a legendás szépségű Phi Phi, Phuket és Samui egy utazásban! Ráadásként felfedezhetik a festői Khao Sok Nemzeti Parkot és Bangkokot is!

  

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő

 

 

Dátum: 2024. november 17-december 1.

Időtartam: 15 nap / 12 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 12 reggeli, 4 ebéd, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Dél-Thaiföld körutazás pihenéssel Samui szigetén ajánlatunk programleírása

 

1-2.nap:Phuket                                                                    

Elutazás Budapestről délutáni órákban, dubaji átszállással Phuket szigetére, éjszaka a repülőn. Érkezés Phuketre másnap a déli órákban, transzfer a szállodába. Délután szabad program, akklimatizálódás a tengerparton. Szállás Phuketen (2 éj).

 

3. nap: Phuket                                                                                                                                       reggeli

Délelőtt ismerkedés Thaiföld legnagyobb szigetével. Ellátogatunk Phuket városba, a Wat Chalong templomhoz, megcsodáljuk a kilátást a sziget déli partjaira és egy kesudió gyárnál is megállunk. Délután szabad program.

 

4. nap: Phi Phi                                                                                                                                       reggeli

Délelőtt elutazunk komppal Phi Phi Don meseszép szigetére, a délutánt már a sziget csodás északi tengerpartján tölthetjük. A csak hajóval megközelíthető partszakasz a nyugodt kikapcsolódásra vágyó utazók paradicsoma, hosszú fehérhomokos tengerparttal, kellemes éttermekkel, bárokkal, de zajos éjszakai élet nélkül.  Szállás Phi Phi Don szigetén (2 éj).

 

5. nap: Phi Phi                                                                                                                                       reggeli

Egész napos szabad program, lehetőségük lesz részt venni egy hajókiránduláson, amely során a Maya-öblöt rejtő Phi Phi Ley és a környező szigetek csodáit fedezhetik fel. A programra a helyszínen, idegenvezetőnk segítségével tudnak befizetni. Vagy Phi Phi Don szigetén is tölthetik a napot, hajóval ellátogathatnak a sziget központjába, további mesés partszakaszokon fürdőzhetnek, az aktív kikapcsolódást kedvelők pedig felkereshetik az izzasztó lépcsőzéssel elérhető kilátópontot is, higgyék el, a csodás panoráma kárpótol az erőfeszítésért!

 

6. nap: Phi Phi, Krabi – Ao Nang                                                                                                       reggeli

Délelőtt szabad program, majd délután utazás komppal a festői karszthegyekkel körülvett Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (3 éj).

 

7. nap: Krabi – Ao Nang                                                                                                                      reggeli, ebéd

Reggeli után hajókirándulásra indulunk Ao Nang környékének gyönyörű szigeteire (Koh Mor, Koh Tab, Koh Kai, Koh Poda). A szigetek felfedezése mellett lehetőség nyílik fürdésre és snorkelezésre is. Piknik ebéd Poda szigetén, majd látogatás a mesés Phranang tengerparton. Visszaérkezés a kikötőbe délután, szabad program.

 

8. nap: Krabi – Ao Nang                                                                                                                      reggeli, ebéd

A mai napon újabb hajókirándulásra indulunk, a kihagyhatatlan James Bond sziklához és Koh Panyee szigetére vezet az utunk mangrove erdők és izgalmas sziklaalakzatok között. Koh Tapoo apró szigetét Khao Ping-gan kis öbléből tekinthetjük meg. A híres tű formájú sziklaalakzat beceneve James Bond szikla, részben itt forgatták Az aranypisztolyos férfi című James Bond filmet. Koh Panyee sziget muzulmán halászfalvában fogyasztjuk el az ebédünket és megcsodáljuk a víz fölé kinyúló, cölöpökre épült falut. A szárazföldre visszatérve a Wat Suwankuha buddhista templomba látogatunk. A Tam Yai barlangban található templomot a sok itt élő majom miatt Majom templomnak is nevezik. Visszautazás a szállodába, a nap további részében szabad program.

 

9. nap: Khao Sok Nemzeti Park                                                                                                        reggeli, ebéd

Reggel búcsút veszünk Krabitól és a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, hatalmas mészkőhegyek, titokzatos barlangok, festői tavak és a föld egyik legősibb esőerdője jellemzik a tájat. Délelőtt látogatás a dzsungel mélyén fekvő elefánt táborban, ismerkedés az ázsiai elefántok mindennapjaival. Ebéd után tutajokon teszünk kirándulást a Sok folyón, majd pihenés a csodás természeti környezetben fekvő szállodában (1 éj).

 

10. nap: Cheow Lan tó                                                                                                                        reggeli

Délelőtt hajókázás a lenyűgöző Cheow Lan tavon, a smaragdzöld színben tündöklő tavat sűrű esőerdő és festői mészkősziklák veszik körül. A programot követően transzfer Surat Thani-ba, utazás Samui szigetére komppal. Szállás Samui szigetén (3 éj).

 

11-12. nap: Samui                                                                                                                                reggeli

Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton.

 

13. nap: utazás Bangkokba                                                                                                                reggeli, ebéd

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Ebéd, majd ismerkedés a város nevezetességeivel. Látogatás a híres Királyi Palotában, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 46 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba, ahol a helyiek életét figyelhetjük meg cölöpökre épült faházaikban. Este szabad program, szállás Bangkokban (1 éj).

 

14-15. nap: Bangkok, utazás Budapestre                                                                                       reggeli, vacsora

Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, itt szemtanúi lehetünk annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Továbbutazunk a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Délután szabad program, késői kijelentkezés a szállodából. Este kellemes búcsúvacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd transzfer a repülőtérre, elutazás az éjszakai órákban, éjszaka a repülőn. A dubaji átszállást követően érkezés Budapestre másnap, a kora délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat. 

 

Részvételi díj 2 fő részére Ft / fő Létszám / fő Összesen Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)
909 900 2 1 819 800
Repülőtéri illeték kb. 175 000 2 350 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 169 800

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 175 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 260 000 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 40 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-11-17 - 2024-12-01 12 éj 2 ágyas szoba leírás szerint 869.900 Ft Ft/fő; előfoglalási kedvezmény 08.17-ig
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok